Nicolae Robu, fost primar al municipiului Timişoara, a anunţat că ”liber de responsabilitati publice” a finalizat una dintre compoziţiile sale muzicale. Fostul edil a postat pe Facebook o inregistrare video în care apare cântând melodia sa pe versurile lui Mihai Eminescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Liber de responsabilităţi publice pentru prima oară în ultimii 32 de ani, am avut în 2021 o cu totul altfel de viaţă decât în anii precedenţi, o viaţă foarte frumoasă, cum, în mod diferit, desigur, foarte frumoasă mi-a fost şi în anii precedenţi. În 2021: am scris şi publicat o carte de 285 de pagini; am scris şi dat la tipar o carte de 410 pagini; am finalizat una din compoziţiile mele muzicale mai vechi”, scrie Nicolae Robu pe Facebook.
 
Compoziţia sa se numeşte ”Dintre sute de catarge”, precum poezia lui Mihai Eminescu.
 

 
”Această compoziţie se cheamă “Dintre sute de catarge”, ca minunata poezie a marelui poet Mihai Eminescu, pe versurile căreia, inspirat de ea, am compus-o. (...) În prima zi din an, zi de repaus, inclusiv pt mine, am încropit, pe telefon, un suport video pt piesă, gândit “de uz intern”, adică: la nivelul familiei mele. Ei bine, mă încumet, acum, să fac public “clipul” -acceptaţi, vă rog, abuzul de limbaj- cu piesa “Dintre sute de catarge” însoţită de suportul video pomenit. Vă dezvălui că am în plan un clip adevărat, profesionist, realizat cu specialişti în domeniu. Le mulţumesc tuturor celor de pe generic, pentru contribuţiile lor la “produsul finit”. Mai rar aşa o empatie între oameni! Vă urez, dragi prieteni şi stimaţi neprieteni, audiţie plăcută şi… aştept feedback-uri!”, a mai scris Robu.
 
Nu este pentru prima dată când Nicolae Robu îşi publică pe Facebook una dintre compoziţiile sale muzicale. În trecut, când ocupa funcţia de primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu a compus melodia ”Ca marea”, în urma unui concediu. Ulterior el a anunţat că intenţionează să înregistreze un album cu melodiile sale, însă acest lucru nu s-a mai materializat până în prezent.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.