Fostul premier Mihai Tudose a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Brăila, după ce actualul şef, senatorul Ion Rotaru, a afirmat că nu mai candidează. Tudose spune că îşi doreşte să candideze şi este onorat de acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doresc să fac câteva precizări legate de candidatura mea pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Brăila. După şedinţa CExN de la Neptun, când s-a hotărât organizarea de alegeri în toate filialele care au conducere interimară, am discutat cu domnul preşedinte Ion Rotaru, domnia sa spunându-mi că nu mai doreşte să candideze şi că opinia lui ar fi ca eu să vin înapoi la organizaţie. I-am spus cu sinceritate că totuşi a avut rezultate foarte bune în timpul mandatului său şi din acest motiv consider că lucrurile ar trebui să continue în acelaşi mod, însă domnul Rotaru a insistat că nu mai candidează.Cred că şi de aici a venit reacţia colegilor, care au spus că mă propun şi mă susţin. Înţeleg că domnul senator a mai vorbit cu domniile lor şi s-a generat acest lucru", a scris Mihai Tudose pe contul său de Facebook 

Astfel, Tudose spune că va candida şi este onorat de acest lucru

"Şi atunci: DA, candidez! Dacă toată lumea îşi doreşte acest lucru, este o onoare! Doresc să le mulţumesc şi public colegilor mei de la organizaţia judeţeană PSD Brăila, care m-au propus şi mă susţin pentru funcţia de preşedinte de organizaţie", a mai scris acesta.

Unsprezece filiale judeţene PSD conduse de lideri interimari vor organiza alegeri pentru funcţia de preşedinte, au decis sâmbătă la Neptun membrii Comitetului Executiv Naţional al partidului. 

Potrivit unor surse social-democrate, în organizaţiile PSD din Cluj, Braşov, Iaşi, Timişoara, Sibiu, Alba, Botoşani, Giurgiu, Brăila, Suceava, precum şi în filiala PSD Bucureşti vor fi începute procedurile pentru alegerea şefilor de filială, care se vor încheia până la finalul anului, decizia fiind luată sâmbătă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.