Deputatul PNL Florin Roman a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că liberalii doresc să o invite, la începutul sesiunii parlamentare, pe ministrul de Interne, Carmen Dan, la comisiile de specialitate, pentru a da explicaţii cu privire la managementul defectuos de la Serviciul de Paşapoarte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ceea ce se întâmplă în aceste zile la paşapoarte este un efect al acestor măsuri care îşi doresc orice, numai nu descentralizare. Prin urmare, PNL îşi propune ca la începutul sesiunii parlamentare să o invite pe doamna ministru Carmen Dan, secretara de casă a tovarăşului Liviu Dragnea, la audieri la Comisia de administraţie publică şi la Comisia de ordine publică să ne dea explicatii vizazi de managementul defectuos legat de această situaţie”, a spus vicepreşedintele PNL.

Potrivit liberalului, principala cauză a cozilor de la paşapoarte o reprezintă managementul defectuos.

„La audierile doamnei ministru în comisii, i s-a ridicat această problemă, doamna ministru a dat asigurări că sunt pregătiţi pentru a nu ne lovi de o criză a cozilor la paşapoarte. Atât de bine s-a organizat secretara de casă a tovarăşului Liviu Dragnea, încât românii au fost din nou umiliţi. Cauzele sunt multiple, în primul rând managementul defectuos (...) O nouă monstră de aroganţă din partea acestei ministrese, un fel de Cenuşăreasa a lui Liviu Dragnea, care şi-a pierdut papucelul şi a ajuns întâmplător să conducă MAI”, a conchis Florin Roman. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.