Preşedintele Senatului, Flolin Cîţu, a transmis, miercuri, pe Twitter, că a discutat cu premierul ucrainean Denis Şmihal şi preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski va susţine un mesaj în Parlamentul României, săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Discuţie importantă cu premierul din Ucraina, Denys Shmyhal. Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelensk va ţine un discurs în Parlamentul României. În calitate de preşedinte al Senatului, voi aranja ca acest lucru să se întâmple săptămâna viitoare, Ucraina are tot sprijinul meu. Mulţumesc, Denis!”, a scris Cîţu în mesajul de pe Twitter. 
 

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi, la Constanţa, că preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va adresa Parlamentului, existând o corespondenţă în vederea pregătirii acestui moment. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.