Premierul Florin Cîţu afirmă, miercuri seară, că toţi ne dorim să revenim la normalitate, iar vaccinarea este cea mai rapidă cale de a scăpa de pandemie şi anunţă că va fi accelerate campania de vaccinare. Premierul a subliniat şi că au fost folosite până acum peste 3 milioane de doze de vaccin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Peste 3.000.000 de doze de vaccin administrate până în prezent! Vestea bună este că 1 milion de oameni au câştigat deja imunitate completă în urma administrării celor două doze. Avem două milioane de persoane care au primit prima doză”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, florin Cîţu.

Premierul anunţă că va fi accelerată campania de vaccinare.

”Accelerăm campania de vaccinare: în aprilie primim peste 3,3 milioane de doze de vaccin şi peste 5 milioane de doze în luna mai. Vom creşte capacitatea de administrare astfel încât oamenii care doresc să se vaccineze să aibă acces cât mai repede. Cu toţii ne dorim să revenim la normalitate, iar vaccinarea este cea mai rapidă cale de a scăpa de pandemie”, a mai scris premierul.

CNCAV a anunţat că, până miercuri la ora 18.00, în România s-au folosit 3.088.292 doze de vaccin, cele mai multe produse de Pfizer.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.