Premierul Florin Cîţu a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei în care apreciază munca de informare a jurnaliştilor în pandemie. ”Lupta jurnaliştilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 şi vaccinare în pandemie”, a transmis premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De ziua libertăţii presei, le mulţumesc jurnaliştilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, şi pentru ei. Informaţia verificată şi corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor. Iar lupta jurnaliştilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 şi vaccinare în pandemie”, a scris Florin Cîţu, luni, pe Facebook.

Premierul a cerut jurnaliştilor să fie în continuare parteneri în eforul de informare corectă a populaţiei.

”Vă rog să fiţi în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte şi al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneţi mereu liberi, de partea adevărului şi binelui public, independenţi, să informaţi corect opinia publică. La mulţi ani tuturor celor care lucrează în mass-media”, a mai transmis premierul.

În 3 mai este sărbătorită Ziua Mondială a Libertăţii Presei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.