Preşedintele Senatului, liderul PNL Florin Cîţu a declarat, luni, că, după ridicarea stării de alertă, redevine prezenţa fizică obligatorie în Parlamentul României, astfel că nu vor mai fi şedinţe online decât poate în mod excepţional, el precizând că i-a anunţat pe colegi despre acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acum, că a trecut starea de alertă, i-am anunţat pe colegi că redevine prezenţa fizică obligatorie în parlamentul României, deci nu vor mai fi şedinţe online decât poate excepţional, după eliminarea stării de alertă”, a afirmat Florin Cîţu.

El a arătat că Parlamentul este pregătit să asigure Guvernului caxdrul legal, în această situaţie geostrategică deosebită.

”Orice nevoie are Guvernul, şi l-am asigurat pe premier de tot sprijinul nostru, orice nevoie are Guvernul în materie de legislaţie, având în vedere situaţia şi contextul geopolitic în care ne aflăm, vom ajuta şi vom trece prin Parlament cât de rapid, orice proiect de lege”, a spus preşedintele PNL. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, săptămâna trecută, după şedinţa privind gestionarea pandemiei, de la Palatul Cotroceni, că s-a hotărât să nu se mai prelungească dincolo de 8 martie starea de alertă din România şi că, odată cu ridicarea stării de alertă, vor fi eliminate şi o serie de măsuri care au fost în vigoare până acum. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.