Liderul USR Cătălin Drulă a precizat că i se pare inacceptabil ca ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu să nu îl demită pe directorul CFR S.A. Alexandru Simu, în condiţiile în care acesta este urmărit penal de DNA pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la uzurparea funcţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Omul lui Grindeanu de la CFR SA, urmărit penal de DNA. Este vorba despre acel Ion Simu sub a cărui conducere Complexul Astoria a ajuns pe nimic la băieţii deştepţi. Acel Simu de dragul căruia Grindeanu l-a executat din Consiliul de Administraţie al CFR SA pe singurul specialist în domeniul feroviar de acolo. Acel Simu care, la marele miting al cămăşilor albe al lui Dragnea, suplimenta vagoanele din funcţia de director al regionalei CFR Timişoara, ca să aducă mai mulţi protestatari la Bucureşti”, a scris Cătălin Drulă, luni pe Facebook.
 
El a adăugat că Ministerul Transporturilor a transmis presei doar atât: „Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii nu exprimă puncte de vedere în legătură cu activitatea instituţiilor statutului român care sunt partea a puterii judecătoreşti. Totodată, reamintim că reprezentanţii consiliului de administraţie ai unei societăţi au competenţa de numire a directorului general”. Liderul USR a mai precizat că greşelile de ortografie aparţin autorilor de la MTI.
 
„Este inacceptabil ca Grindeanu să nu-l demită pe directorul CFR SA. Este de necrezut ca acest personaj să mai ia şi o singură decizie (dezastruoasă, că altfel nu ştie) pentru infrastructura feroviară din România. Liniştea din biroul lui Grindeanu este asurzitoare. Până acum, pare că îl protejează pe Simu precum Iohannis pe Bode”, a concluzionat Drulă.
 
Directorul general al CFR S.A. Alexandru Simu este urmărit penal de DNA pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la uzurparea funcţiei,, a anunţat luni DNA. În acelaşi dosar erat urmărit penal şi directorul general adjunct tehnic Petru Ceşa, acuzat de abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei. Cei doi sunt acuzaţi că au concediat o angajată pe care o suspectau că ar fi dezvăluit în spaţiul public ilegalităţi comise de ei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.