Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară, că se pare că el are ”mână proastă” şi, prin urmare, la Comitetul Executiv Naţional (CEx) de mâine, în care se va stabili nominalizarea de premier a partidului, nu va face nicio propunere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragnea a fost întrebat cum garantează PSD că peste 6 luni nu schimbă iar Guvernul şi a răspuns: ”Am discutat asta. Se pare că eu am mână foarte proastă (...) Le-am spus colegilor mei astăzi că eu nu voi face nicio propunere. Prima dată, la Sorin Grindeanu, eu am făcut propunerea, ei au votat-o. La Tudose am avut o discuţie cu fiecare în parte, pe cine ar vede, pe cine n-ar vede (sic!). Mâine au nu voi face nicio propunere”.

Liderul PSD a mai spus că la CEx de mâine nu vor pleca până nu iese fum alb.

”Sigur vor fi mai multe variante în discuţie”, a susţinut Dragnea.

El a mai declarat că ar trebui menţinută actuala structură a Guvernului.

Întrebat dacă va rămâne în Guvern Carmen Dan, Dragnea a răspuns că va decide CEx. El a spus că tot CEx va face şi evaluarea miniştrilor şi va decide cine rămâne şi în viitorul Guvern.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.