Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi, la Parlament, referitor la criticile PNL cu privire la rectificarea bugetară, că aceasta este pozitivă şi „făcută la vedere”, iar dacă unii au probleme cu aritmetica, este strict „problema lor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Rectificarea este pozitivă, este făcută la vedere. Dacă unii au probleme cu aritmetica, este problema lor, dar pe fond sunt mai multe... Nu am înţeles foarte bine: faptul că este o creştere economică este o greşeală? Veniturile încasate efectiv arată la ora asta că sunt venituri în plus şi ăsta este motivul principal pentru care se face o rectificare pozitivă. În general, când sunt bani în plus se face o rectificare pozitivă. Rar sunt Guverne la care plus cu plus dă minus, la noi nu este cazul”, a spus liderul PSD.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat marţi proiectul de rectificare bugetară anunţat săptămâna trecută de Ministerul Finanţelor, spunând că acesta scoate la iveală toate minciunile liderilor PSD şi că i se pare paradoxal ca într-o perioadă de creştere economică peste estimări, veniturile la bugetul de stat să scadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.