Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, luni, că miniştrii nu susţin descentralizarea şi, din acest motiv, împreună cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu vor avea joi după-amiază o întâlnire cu membrii Cabinetului pentru a lămuri lucrurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am vorbit de asemenea despre descentralizare. Au fost mai multe intervenţii ale colegilor mei din BPN, care s-au referit la o reticenţă mare din partea membrilor Cabinetului în ceea ce priveşte descentralizarea, şi anume că toţi spun că este foarte bună, dar nu acum. Şi am rugat-o pe doamna prim-ministru ca joi după-amiază să am şi eu o întâlnire şi o să-l rog şi pe domnul Tăriceanu să vină, cu domnii şi doamnele ministru, pentru a lămuri o dată pentru totdeauna atitudinea miniştrilor faţă de descentralizare. Este o decizie politică asumată şi în programul de guvernare, asumată şi în coaliţie şi este un proces care trebuie să înceapă foarte repede”, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit liderului PSD, ”aproape toţi” miniştri au această atitudine.

Întrebat despre motivele acestora, Dragnea a răspuns: ”O să vreau să aflu şi eu joi, pentru că sunt foarte curios”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.