Liderul PSD, Liviu Dragnea spune că Legea offshore va intra în Comisii până săptămâna viitoare, dar nu există niciun argument ca prevederile din acest act normativ să fie modificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că săptămâna viitoare obligatoriu trebuie să intre în Comisii (Legea offshore, n.r.). Mi-aş fi dorit să intre ieri, dar până săptămâna viitoare nu văd niciun motiv să nu intre în Comisii”, a declarat Liviu Dragnea miercuri în Parlament.

Întrebat dacă vor fi modificate prevederile care au creat nemulţumiri, Dragnea a spus că nu există niciun motiv pentru asta.

„E posibil să nu fie modificate, dar vedem. La noi nu a ajuns niciun argument serios ca ele să fie modificate”, a spus liderul PSD.

În 3 octombrie, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a cerut retrimiterea în comisii a Legii offshore, în condiţiile în care ALDE a acuzat lipsa unei dezbateri reale, iar ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a subliniat că trebuie stabilită o formulă de calcul care să permită ambelor părţi să fie cointeresate.

Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, Legea offshore, care reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.