Întrebat cum vede câştigare preşedinţiei Federaţiei Românie de Fotbal (FRF) de către Răzvan Burleanu, liderul PSD, Liviu Dragnea spus că este foarte bine că s-a ales noul preşedinte, dar el nu a spus niciodată public că susţine pe cineva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Eu sunt de vină că a câştigat Burleanu? M-aţi văzut pe mine public undeva să spun că susţin pe unul sau altul? Eu pot să simpatizez pe oricine, dar foarte bine că a ieşit domnul Burleanu. E foarte bine că FRF şi-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de fotbal feminin şi este foarte bine să promovăm acest sport şi cred că avem un viitor foarte luminos în fotbal. Eu de abia aştept să avem rezultate foarte bune”, a afirmat Liviu Dragnea.

Răzvan Burleanu a câştigat, miercuri, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu. Răzvan Burleanu a declarat, după ce a câştigat un nou mandat la şefia forului fotbalistic român, că este mândru de cei care l-au votat, pentru că au fost fermi, drepţi şi integri. "Deşi nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit", a spus Burleanu.

La rândul său, Ionuţ Lupescu a spus, după ce a pierdut alegerile de la FRF, că le urează membrilor federaţiei să aibă parte de dezvoltarea pe care şi-o doresc.

 Anterior, Dragnea a declarat, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că singurul candidat la preşedinţia FRF cu care a discutat a fost Ionuţ Lupescu, la solicitarea acestuia, şi l-a asigurat pe fostul internaţional de toată susţinerea sa dacă va câştiga alegerile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.