Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că niciun membru PSD nu i-a cerut demisia în contextul crizei guvernamentale de săptămâna trecută şi a precizat ironic că, dacă sunt instituţii deranjate şi încep să fie disperate că obsesia lor nu se materializează, el poate să plece şi din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

a apărut o info că premierul v-a cerut demisia in cex

”Asta nu este o informaţie (că premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut demisia în cadrul CExN de săptămâna trecută - n. red.) - îmi cer scuze, dar nu pot să mă abţin – este o minciună şi o prostie. Acolo au fost o sută de inşi, în sala aia. Nu mi-a cerut nimeni demisia”, a precizat Liviu Dragnea răspunzând întrebării dacă prim-ministrul i-a cerut demisia din fruntea PSD.

Când i s-a atras atenţia că solicitarea premierului ar fi fost formulată în cadrul unei discuţii restrânse, Dragnea a răspuns: ”Nu am avut o discuţie restrânsă. Ba da, am avut, dar nu s-a pus problema asta”.

Întrebat în continuare dacă el le-a transmis liderilor PSD reuniţi în şedinţa CExN că ar fi dispus să demisioneze, Liviu Dragnea a spus, ironic, că este gata să plece şi din ţară dacă anumite instituţii sunt deranjate.

”V-am spus şi vouă, dacă sunt instituţii foarte deranjate şi încep să fie disperate că obsesia lor nu se materializează, pot să plec şi din ţară, să mă evapor. Dar eu am o răspundere faţă de partid şi am văzut încă o dată, mai intens decât până acuma, o susţinere profundă din partea partidului”, a precizat Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.