Parlamentarii USR au intrat luni la deschiderea lucrărilor plenului Camerei Deputaţilor din sesiunea de toamnă purtând măşti medicale, în semn de protest faţă de "gazarea" maifestanţilor din 10 august. Liderul formaţiunii, Dan Barna, a spus că gestul este unul de solidaritate cu victimele din Piaţa , Victoriei, el anunţând că USR vor pune "o presiune constantă pe clarificare responsabililor" cu privire la reprimarea manifestaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gestul nostru este un gest pe care îl considerăm firesc, de solidaritate, cu zecile de mii de români care au fost gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD, la ordinul lui Liviu Dragnea, şi încercarea de muşamalizare care vedem că se construieşte uşor, nu trebuie să rămână aşa. USR, în cadrul acestui Parlament, vom pune o presiune constantă pe clarificare responsabililor pentru faptul că Liviu Dragnea a decis să îi gazeze pe români, în încercarea de a transforma România într-un stat autoritar", a declarat Dan Barna.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a intrat în plenul Parlamentului, iar deputaţii USR l-au întrebat dacă îi va gaza, acesta refuzând să comenteze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.