Deputatul USR, Cristian Seidler, consideră că ”moţiunea de cenzură este un act de igienă”, după ce premierul Viorica dăncilă a anunţat că o susţine necondiţionat pe Rovana Plumb, în ciuda votului din Comisia Juridică a Parlamentului European. Cristian Seidler afirmă că Dăncilă ”nu înţelege că nu toţi europenii vor să devină prieteni cu prietena dânsei pe care alţi prieteni comuni au salvat-o de la urmărirea penală”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Iată o doamnă neconflictuală, dar total iresponsabilă. Atât de neconflictuală încât nu înţelege cum se face că nu toţi europenii vor să devină prieteni cu prietena dânsei pe care alţi prieteni comuni au salvat-o de la urmărirea penală. Şi insistă în iresponsabilitatea ei. De vină sunt mereu alţii. Mă mir că nu l-a amintit pe Soros. Mi-e jenă ca o asemenea gaşcă de impostori au ajuns să ne conducă ţara. E ca atunci cand nişte adolescenţi analfabeţi ar avea pretenţia ca au absolvit Colegiul Sf. Sava. Şi de vină pentru prostia lor ar fi cei din lotul naţional de olimpici la informatică”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, deputatul USR Cristian Seidler.

Potrivit acestuia, ”moţiunea de cenzură devine un act de igienă”.

”Cine nu o votează, vrea cu tot dinadinsul ca ţara să rămână repetentă şi să refacă anul. Pardon, anii. Prea mulţi ani. Noi, cei din USR PLUS, nu suntem perfecţi dar suntem de 100 de ori mai pregătiţi să guvernăm localităţi, judeţe şi toată ţara decât gaşca asta de impostori”, a mai scris deputatul.

Premierul Viorica Dăncilă afirmă că, în ciuda votului din Comisia Juridică a Parlamentului European şi a reacţiilor din ţară, are în continuare încredere în Rovana Plumb căreia îi acordă susţinerea sa necondiţionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.