Deputatul PNL Pavel Popescu a precizat că refuzul PSD de a îl numi în funcţia de secretar general al Guvernului pe liberalul Mircea Abrudean reprezintă „o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre”. Acesta a adăugat că Adrian Câciu a putut fi „reciclat” la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, după ce „a îngropat Finanţele României” şi i-a cerut premierului Marcel Ciolacu semnătura sa luni la prima oră cu privire la numirea lui Abrudean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Refuzul PSD de a-l numi pe colegul nostru, Mircea Abrudean, în poziţia de secretar general al Guvernului reprezintă o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre. În condiţiile în care un ministru falimentar ca dl Câciu a putut fi «reciclat» în portofoliul Fondurilor Europene după ce a îngropat Finanţele României, Mircea Abrudean, un profesionist, trebuie numit urgent în funcţia de secretar general al acestui Guvern”, a scris Pavel Popescu, duminică pe Facebook.
 
Deputatul PNL a adăugat că aşteaptă de la premierul Marcel Ciolacu semnătura acestuia la prima oră, luni, cu privire la numirea lui Abrudean ca secretar general al Executivului.
 
„Domnule PM Marcel Ciolacu, aşteptăm semnătura dumneavoastră mâine dimineaţă, la prima oră. Gentlemanii îşi ţin mereu cuvântul, chiar şi în politică”, a completat Popescu.
 
Mirceal Abrudean a fost şeful Cancelariei fostului premier şi preşedinte al PNL Nicolae Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.