Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Daniel Suciu, afirmă, luni seară, după vizita ministrului Adrian Veştea în judeţ, că este ”nu doar contraproductiv, dar şi inelegant” ca ministrul Dezvoltării şi Administraţiei Publice meargă într-un judeţ şi să evite să se întâlnească cu cei 42 de primari ai PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi «parteneri» liberali, domnule ministru Adrian Veştea, domnule primar şi preşedinte Ioan Turc, precizez de la început că nu e musai şi nu ne-a cerut nimeni să vă iubim, sau viceversa, dar v-aş ruga să ţineţi cont de un lucru esenţial: ESTE NU DOAR contraproductiv dar şi inelegant ca ministrul dezvoltării şi administraţiei publice (adică al tuturor primarilor şi comunităţilor) să vină într-un judeţ şi să evite să se întâlnească cu cei 42 de primari ai PSD”, a scris, luni seară, pe Facebook, Daniel Suciu.

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud cxrede că este ”infantil” ca ministrul unui guvern de coaliţie să nu se întâlnească nu primarii partidului cu care guvernează.

”Înţeleg că preşedintele şi primarul PNL este deranjat de criticile noastre, dar este infantil să nu îl laşi (bănuiala noastră) pe ministrul unui Guvern de coaliţie să se întâlnească cu primarii partenerilor de guvernare. Că l-a dus domnul Turc pe la şantierele începute de noi şi s-a lăudat cu ele, nicio surpriză, dar administraţia nu este politică şi este o greşeală MARE a unui ministru din Guvernul României să se vadă, în sediul partidului, doar cu primarii PNL”, a mai scris Suciu.

”În speranţa că afrontul adus celor peste 150.000 de bistriţeni ce trăiesc în comunităţi conduse de primari PSD nu se va repeta, îl asigur pe domnul ministru Veştea că aceştia din urmă, chiar şi neinvitaţi şi evitaţi, sunt printre cei mai buni din ţară”, a adăugat Suciu.

La rândul său, Adrian Veştea a anunţat, tot pe Facebook, că a vizitat la Bistriţa mai multe obiective de investiţii finanţate de Ministerul Dezvoltării.

”M-am bucurat sa văd că lucrările avansează într-un ritm bun şi toate aceste proiecte contribuie la dezvoltarea echilibrată a comunităţii bistriţene. Îl felicit pe Ioan Turc, primarul municipiului Bistriţa, pentru proiectele pe care le derulează şi pentru viziunea sa asupra dezvoltării unitare a municipiului. Investiţiile în infrastructură şi educaţie sunt esenţiale pentru evoluţia României. Ele ne permit să creăm condiţii propice pentru dezvoltarea economică şi socială, pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor şi pentru atragerea de investiţii străine”, a scris Adrian Veştea pe pagina sa de socializare.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.