Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că, în 20-21 februarie, va face o vizită la Bruxelles, în cursul căreia se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Dăncilă a spus despre dezbaterea din Parlamentul European privind situaţia justiţiei din România că sunt parlamentari care ”dezinformează” şi că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuia lăsat să vorbească în plenul PE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acolo este o problemă care e vizibilă cu ochiul liber. Ştiu că sunt parlamentari care dezinformează. Pentru mine cel mai neplăcut lucru este că ducem de fiecare dată România ca să fie discutată de ceilalţi membri”, a declarat Dăncilă.

Ea a susţinut că nu a fost invitată să participe la dezbaterea din PE, dar că va face o vizită la Bruxelles, în 20-21 februarie, când se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.

Viorica Dăncilă a declarat că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care este şi membru al Comisiei de la Veneţia şi putea răspunde la toate problemele, trebuia lăsat să vărbească în PE.

”Am văzut o dezbatere în care unii oameni încercau să îşi apere ţara, iar alţii să arunce cu noroi, aşa cum se întâmplă de ani de zile”, a subliniat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.