Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a susţinut, marţi seară, că "nu am avut un asalt asupra justiţiei", ea spunând că preşedintele Klaus Iohannis trebuie întrebat despre acest subiect. "Nu am intervenit în justuiţie, când ministrul Justiţiei a înercat să intervină în justiţie, am corectat acest lucru. Politicul nu are ce căuta în justiţie", a spus Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu am avut un asalt asupra justiţiei. Întrebarea trebuie adresată lui Iohannis. Nu am intervenit în justiţie, când ministrul Justiţiei a încercat să intervină în justiţie, am corectat acest lucru. Politicul nu are ce căuta în justiţie. Justiţia trebuie făcută de magistraţi. Preşedintele României nu trebuie să intervină în justiţie, trebuie să fie un model privind raportarea la justiţie", a spus Dăncilă, răspunzând unei întrebări adresate în conferinţa de presă de marţi seară.
 
Ea a adăugat că în PSD există democraţie, nu dictatură şi deciziile se iau în forul statutar.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.