Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş face joi un apel la coordonarea acţiunilor opoziţiei pentru demiterea lui Marcel Ciolacu, el arătând că există o majoritate posibilă în Parlament, care poate să scape ţara de incompetenţa PSD şi se poate depune o moţiune de cenzură fără AUR.Rog liderii partidelor de opoziţie să renunţe la orgolii şi să adune numărul de semnături necesare pentru depunerea moţiunii care să-l demită urgent pe Ciolacu. USR, Forţa Dreptei, REPER şi UDMR pot avea semnăturile necesare imediat dacă încep să colaboreze în interesul ţării şi al cetăţenilor, mai spune Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Marcel Ciolacu să îşi asume răspunderea pe dezintegrarea capitalului privat autohton şi a micilor întreprinzători, care ţin în viaţă economia României. Nu se atinge de privilegii, de speciali şi de risipa de la vârful statului. Face praf bugetul ţării, dar fuge atunci când vine nota de plată. Este un moment important pentru România şi este momentul în care Ciolacu trebuie să plece din fruntea Guvernului până gaura din buget nu devine o prăpastie pentru ţară pe termen mediu şi lung. Gaură făcută tot de ministrul Finanţelor PSD, pus de Ciolacu, pentru prostia căruia marele lider socialist nu şi-a asumat nicio vină”, spune Dacian Cioloş.

Europarlamentarul REPER afirmă că ”momentele importante cer acţiune” şi menţionează că ”există o majoritate posibilă în Parlament, care poate să scape ţara de incompetenţa PSD şi se poate depune o moţiune de cenzură fără AUR, pentru că niciodată nu trebuie colaborat cu extremiştii”.

”Rog liderii partidelor de opoziţie să renunţe la orgolii şi să adune numărul de semnături necesare pentru depunerea moţiunii care să-l demită urgent pe Ciolacu. USR, Forţa Dreptei, REPER şi UDMR pot avea semnăturile necesare imediat dacă încep să colaboreze în interesul ţării şi al cetăţenilor. Este un moment grav în care dezastrul în care Ciolacu duce ţara poate fi evitat cu pragmatism şi claritate. Sunt lucruri care au despărţit opoziţia în ultimii ani şi care trebuie discutate cu sinceritate, dar pentru a evita această gaură neagră spre care ne duc PSD şi Ciolacu este nevoie de unitate", spune Dacian Cioloş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.