Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Cristina Prună, continuă criticile la adresa PNDL şi afirmă că primele două variante ale programului au reprezentat ”furt şi risipă pentru a cumpăra primari”. ”PNDL 3 ce poate să fie?, se întreabă deputatul USR PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNDL 1 – PSD, 17 de miliarde de lei – furt şi risipă pentru a cumpăra primari.

PNDL 2 – PSD, 30 de miliarde de lei – furt şi risipă pentru a cumpăra primari.

PNDL 3 – PNL, 50 de miliarde de lei – ce poate să fie?”, a scris, pe Facebook, Cristina Prună.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a reacţionat şi cu o zi înainte la adresa PNDL 3, program asupra căruia preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că s-ar fi ajuns asupra unui acord în coaliţie.

”A început să se vorbească din nou de PNDL-uri şi alte concepte pesediste de mituit primarii. Vreau să ne aducem cu toţii aminte că nu există program din care să se fi furat mai mult ca din PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală)”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cristina Prună.

La rândul său, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a cristicat în termeni duri viitorul program naţional de investiţii care va fi implementat după modelul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), el susţinând că în cele două programe naţionale în cadrul cărora au fost alocate fonduri guvernamentale localităţilor "s-a furat".

"Nu am susţinut niciodată PNDL. Ţara aceasta a trecut deja prin două valuri de PNDL: PNDL 1, PNDL 2 şi acum avem PNDL 3. Vedem exact rezultatele primelor două PNDL-uri şi vedem toate problemele lor, vedem exact efectul pe care le-au avut în România. Niciodată nu am susţinut PNDL”, a afirmat Năsui, miercuri seară, la Antena 3.

Cu toate acestea, Năsui a precizat că decizia asupra susţinerii acestui program la nivel guvernamental va fi luată în forurile partidului.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.