Senatorul USR PLUS Cristi Berea susţine că, dacă premierul Florin Cîţu va insista miercuri seară în Guvern să pună pe ordinea de zi proiectul referitor la PNDL3, atunci soluţia pentru USR PLUS este ieşirea de la guvernare. Berea afirmă că una dintre opţiunile luate în calcul de USR PLUS este moţiunea de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În funcţie de poziţia cu care se întoarce premierul la şedinţa de la ora 19.00, vom decide ce trebuie făcut. Vrem să continuăm guvernarea de dreapta, dar vrem să o facem alături de un partener responsabil care respectă ceea ce discutăm la distanţă de câteva zile. Dacă premierul insistă cu PNDL 3 pe persoana fizică, nu văd altă soluţie decât înlăturarea lui“, a declarat pentru News.ro, senatorul USR PLUS, Cristi Berea. 

El a mai afirmat că este pentru a doua oară când premierul trece peste lucrurile discutate în coaliţie şi ia decizii doar pentru ”a-şi arăta muşchii în faţa propriului partid”.  

“Nu putem accepta din nou acest lucru. Prima dată când a făcut-o, a fost atunci când l-a demis pe Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, drept pentru care acum analizăm toate opţiunile pe care le avem, inclusiv moţiunea de cenzură“, a mai spus senatorul USR PLUS, Cristi Berea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.