Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă despre Marcel Ciolacu că ”de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi nici Viorica Dăncilă nu-l întrece în dezacorduri şi perle”. Ea îl atacă pe liderul PSD, afirmând că ”un golan fals revoluţionar care şi-a dat BAC-ul la 38 ani şi se aventura cu teroriştii la vânătoare nu poate să ne ofere niciodată lecţii despre Democraţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”<> - afirmă Ciolacu (cu BAC-ul luat - probabil cu şpagă - la 38 ani). Nu, inteligentule! N-ai nimerit-o. Vă consider hoţi. Pe voi cei din PSD PNL. Iar a ratat Ciolacu o ocazie bună să tacă. De fiecare dată când deschide gura Marcel Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri. Nici Viorica Dăncilă nu-l întrece în dezacorduri şi perle”, afirmă primarul Sectorului 1, într-o postare pe Facebook.

”Să nu mai zic cum Ciolacu a jignit moldovenii cu ultima lui perlă prin care declară că dacă eşti cetăţean din Moldova eşti un om inferior lui”, adaugă Clotilde Armand.

Clotilde Armand declară: ”Ciolacu ne jigneşte în primul rând ca români. Pe noi toţi. El şi gaşca lui de analfabeţi funcţional ajunşi la putere, el şi partidul lui clădit pe sânge şi crime. Un golan fals revoluţionar care şi-a dat BAC-ul la 38 ani şi se aventura cu teroriştii la vânătoare nu poate să ne ofere niciodată lecţii despre Democraţie”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.