Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din Maramureş că liberalii trebuie să iasă să vorbescă cu oamenii, pentru a îndepărta toate aceste îndoieli ale oamenilor faţă de ceea ce au făcut până acum, să le recunoască ceea ce nu au reuşit să facă dar să vadă în ei onestitatea şi angajamentul, responsabilitatea pentru ceea ce înseamnă asumarea politică. Liderul PNL a precizat că alegerile locale nu sunt despre ideologie, despre doctrină de partid ci sunt despre oameni, despre ce au făcut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Revin cu mare bucurie şi onoare în Maramureş, la Baia Mare, pentru că aici, tot ce înseamnă tradiţie, spirit românesc, spiritul dacilor liberi, se păstrează cu sfinţenie. Suntem partid national, iar pentru noi nu c ontează nimic maim ult decât identitatea, obiceiurile, tradiţia, credinţa noastră în Dumnezeu, familia, şi unde pot fi astea păstrate mai bine decât la Brebu, la Borşa, la Bârsana şi la Giuleşti”, a spus Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a arătat că ”toată lumea vorbeşte despre ce au de făcut ş ice echipă aleg pentru alegerile din iunie”.

”Este important să subliniem că alegerile locale nu sunt despre ideologie, despre doctrină de partid, alegerile din iunie sunt despre oameni, despre ce au făcut oamenii”, a arătat liderul PNL în discurs.

Preşedintele PNL a subliniat că în momentul de faţă, PIB-ul din Maramureş este de 26,9 miliarde, ceea ce reprezintă 1,7% din PIB-ul national. Este o valoare destul de mare, dar că, atunci când ne ducem şi ne uităm la valoarea PIB pe cap de locuitor, aici discutăm de 12.070 de euro, ceea ce reprezintă un nivel mai mic cu 28% faţă de valorea PIB la nivel national.

”De asemenea, salariul mediu net la nivel de judeţ este de 3.540 de lei, ceea ce reprezintă o valoare cu 18 procente mai mică decât la nivel national. Şi asta este din cauza faptului că Maramureşul nu este legat printr-o infrastructură corespunzătoare, astfel încât ce se produce aici să aibă un nivel mai mare de competitivitate”, a explicat Ciucă.

Liderul PNL i-a sfătuit pe liberali să iasă să vorbească cu oamenii.

”Aveţi nevoie în continuare să ieşiţi şi să vorbiţi cu oamenii. Noi toţi, PNL, trebuie să ieşim, să vorbim cu oamenii, să îndepărtăm toate aceste îndoieli ale oamenilor faţă de ceea ce am făcut până acum, să le recunoaştem ceea ce nu am reuşit să facem dar să vadă în noi onestitatea şi angajamentul, responsabilitatea pentru ceea ce înseamnă asumarea politică”, a mai spus Ciucă.

 Preşedintele PNL a mai spus că ”Partidul Naţional Liberal este un partid care pune mare preţ pe valorea resursei umane feminine”.

”Egalitatea de gen, echilibrul de gen, trebuie să reprezinte o preocupare a noastră”, a arătat el, adăugând că sunt multe doamne şi domnişoare în sală care aşteptau să spună ceva despre acest subiect. ”Doamnelor, nu doar să spun, vă promit că şi facem. Ionel Bogdan s-a îngrijit el”, a mai afirmat Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.