Premierul Nicolae Ciucă a adresat, miercuri, un mesaj comunităţii musulmane din România cu prilejul intrării în luna postului Ramadan, în care a transmis că reafirmă „angajamentul ferm al Guvernului României de a sprijini activ şi de a încuraja afirmarea identităţii etnice, culturale şi religioase, precum şi importanţa dialogului permanent între autorităţi şi reprezentanţii tuturor cultelor, ca expresie elocventă a principiilor şi valorilor pe care se fundamentează societatea noastră”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru musulmanii din România, Ramadanul reprezintă o perioadă specială, a unei necesare reflecţii, a creşterii spirituale şi a armoniei. Cu acest prilej, reafirm angajamentul ferm al Guvernului României de a sprijini activ şi de a încuraja afirmarea identităţii etnice, culturale şi religioase, precum şi importanţa dialogului permanent între autorităţi şi reprezentanţii tuturor cultelor, ca expresie elocventă a principiilor şi valorilor pe care se fundamentează societatea noastră. Comunitatea musulmană are o însemnată contribuţie la consolidarea democraţiei din România şi la asigurarea unui climat incluziv. Cu ocazia intrării în luna Ramadanului, transmit tuturor musulmanilor din ţara noastră gândurile mele de pace, belşug şi bucurie”, a declarat Nicoae Ciucă, potrivit unei informări  de presă a Executivului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.