Liderul liberalilor Nicolae Ciucă a explicat, chestionat marţi dacă PNL va promova mai multe femei în viitorul Guvern, după rotaţia premierilor, că acesta ar fi un moment bun de a transpune în practică dorinţa partidului de exista o reprezentare mai mare a femeilor în Executiv şi Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă referiţi la egalitatea de gen. Este un subiect pe care l-am promovat şi l-am discutat imediat după ce am realizat că din punctul acesta de vedere nu s-a respectat acest angajament al nostru de egalitate de şansă pentru doamnele din PNL. Atunci apreciez că este un moment prin care ceea ce am vorbit să transpunem în practică şi să avem mai multe doamne în Guvern, în Parlament. Ne-am angajat la acea treime pe care am asumat-o şi o asum în continuare. Cred foarte mult în capacitatea şi tot ceea ce poate să facă o doamnă sau o domnişoară care îşi asumă responsabilitatea unei astfel de funcţii”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat la finalul BPN al PNL de marţi dacă partidul va propune femei în viitorul Guvern şi care va fi numărul acestora.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.