Prim-ministrul Nicolae Ciucă a afirmat, cu ocazia împlinirii a 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Pază şi Protecţie, că „profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate, contribuind la credibilitatea şi siguranţa României”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte astăzi 33 de ani de la înfiinţare, timp în care profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate, contribuind la credibilitatea şi siguranţa României. Complexitatea activităţilor desfăşurate de personalul SPP implică pregătire asiduă şi provocări în continuă schimbare, cărora această structură de elită le-a făcut faţă cu brio de fiecare dată, inclusiv pentru siguranţa oaspeţilor oficiali ai statului român”, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit unui comunicat de presă al Executivului.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Şeful Guvernului a mai spus că „fiecare misiune îndeplinită cu succes de angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază conturează şi mai mult imaginea României ca partener de încredere în plan extern şi ca spaţiu de stabilitate şi securitate”.
 
„În acest fel, profesioniştii SPP au demonstrat, prin misiunile îndeplinite ireproşabil, că reprezintă garantul siguranţei, preciziei şi al fermităţii. Îi felicit pentru buna reputaţie pe care o aduc României prin modul exemplar de acţiune. La mulţi ani şi succes în misiunile viitoare!”, a conchis Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.