Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, în contextul semnării mai multor contracte de finanţare pentru dotarea a peste 5.600 de unităţi de învăţământ şi unităţi conexe, prin PNRR, că preşedinţii de consilii judeţene şi primarii liberali înţeleg foarte bine cât de importante sunt investiţiile pentru dezvoltarea României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dezvoltarea României este prioritatea Partidului Naţional Liberal, fapt dovedit atât prin programele pe care le-am iniţiat şi promovat la guvernare - precum «Anghel Saligny» - cât şi prin proiectele realizate de administraţiile liberale. Am discutat, astăzi, despre viziunea şi programele PNL pentru comunităţile din România, alături de o parte dintre miniştrii liberali, preşedinţi de consilii judeţene şi primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ. Colaborarea dintre Ministerul Dezvoltării şi comunităţile locale trebuie să fie consolidată, pentru că, doar printr-un dialog susţinut şi o reală aplecare asupra problemelor specifice, putem găsi soluţiile corecte de la nivel central”, a scris Nicolae Ciucă, miercuri pe Facebook.

Liderul liberalilor a mai spus că preşedinţii de consilii judeţene şi primarii liberali înţeleg foarte bine importanţa investiţiilor, iar „dovadă sta modelul liberal de dezvoltare locală pe care îl implementează - proiecte cu finanţare europeană şi naţională, dar şi atragerea de investiţii private”.

„Astăzi, vor fi semnate contracte de finanţare destinate dotării a peste 5.600 de unităţi de învăţământ şi unităţi conexe, prin PNRR. Este un proiect pentru care ştiu că s-a muncit foarte mult la Ministerul Educaţiei şi care confirmă angajamentul nostru de a continua atragerea de fonduri europene pentru modernizarea sistemului educaţional şi a României în ansamblu”, a adăugat Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.