Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, la Parlament, despre măsurile de relaxare pregătite pentruf perioada Sărbătorilor de Iarnă, că Guvernul va face în aşa fel încât să se evite aglomeraţiile din magazine şi să existe posibilitatea ca oamenii să circule. Premierul a confirmat că se ia în calcul şi renunţarea la masca de protecţie, în zonele care nu sunt aglomerate. O decizie va fi luată miercuri, în şedinţa de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a afirmat că ”vor face în aşa fel încât să se evite aglomeraţiile din magazine, să existe posibilitatea ca oamenii să circule”. 

Despre posibilitatea renunţării la obligativitatea măştii de protecţie, în zonele care nu sunt aglomerate, prim-ministrul Nicolae Ciucă a spus: ”Analizăm şi această posibilitate”. 

”Sunt luate în calcul toate aceste măsuri, astfel încât să putem să evităm aglomerarea, să putem să asigurăm timp tuturor cetăţenilor să meargă să-şi facă cumpărăturile de sărbători”, a declarat prim-ministrul. 

”Ne dorim foarte mult ca reprezentanţii instituţiilor statului să poată să gestioneză foarte bine aceste situaţii (...) Să existe posibilitatea ca oamenii să circule”, a mai afirmat premierul. 

El a precizat că toate decizile privind relaxările de Sărbători vor fi făcute publice miercuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.