Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat că pe 24 mai, de ziua partidului, vor fi două activităţi, una la Vila Florica, judeţul Argeş şi o altă activitate extinsă la nivelul conducerii şi membrilor formaţiunii la Piteşti, de la ora 18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut trei subiete importante pe ordinea de zi a BPN şi anume - primul organizarea şi desfăşurarea zilei partidului pe data de 24 mai. Şi aici sunt detalii organizatorice prin care vom desfăşura activitatea pe două repere principale şi anume o activitate la Vila Florica, în judeţul Argeş, şi cea de-a doua tot în judeţul Argeş, în Piteşti, începând cu ora 18.00, o activitate extinsă la nivelul conducerii şi membrilor PNL”, a explicat Nicolae Ciucă, la finalul şedinţei de marţi a Biroului Politic Naţional al PNL. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.