Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că ceea ce se întâmplă piaţa RCA nelinişteşte foarte mulţi cetăţeni iar astăzi preşedintele ASF va veni în guvern pentru a susţine un proiect de HG. În baza propunerii dumnealui şi a analizei, voi lua o decizie în acest sens, a precizat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un al doilea punct important pe agenda de azi este cel legat de reglementările privind stabilizarea pieţei asigurărilor. În momentul de faţă, ceea ce se întâmplă piaţa RCA nelinişteşte foarte mulţi cetăţeni. Pentru mulţi dintre români, inclusiv pentru noi, este greu de înţeles ceea ce s-a întâmplat într-o perioadă atât de scurtă de timp, când două societăţi de asigurări au intrat în insolvenţă sau au dat faliment. Este momentul în care astăzi preşedintele ASF va veni în guvern pentru a susţine un proiect de HG”, a spus Nicolae Ciucă.

Premierul a precizat că va lua o decizie, în funcţie de propunerea cu care ASF va veni în Guvern. ”Vreau să fac menţiunea că în baza propunerii dumnealui şi a analizei, voi lua o decizie în acest sens”, a arătat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.