Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat marţi, la inaugurarea Terminalului 4 al Aeroportului Internaţional Iaşi, că Autostrăzile A7 şi A8 sunt în dezvoltare şi ele reprezintă într-adevăr solicitarea cea mai mare a ieşenilor şi nu numai, pentru că avem nevoie ca această interconectivitate să se realizeze şi pe infrastructura rutieră şi feroviară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL a declarat la Iaşi că ”autostrăzile A7 şi A8 sunt în dezvoltare şi ele reprezintă într-adevăr solicitarea cea mai mare a ieşenilor şi nu numai”.

”Avem nevoie ca această interconectivitate dincolo de cea aeroportuară să se realizeze şi pe infrastructura rutieră şi feroviară pentru că practic vorbim de dezvoltarea economică dar sistemul de circulaţie al economiei este dat de tot ceea ce înseamnă infrastructură, indiferent de felul ei”, a subliniat preşedintele PNL Nicolae Ciucă.

”Suntem aproape de Moldova, aproape de Ucraina, tot cee ace realiză, în aceste momente demonstrează că şi în condiţii de securitate complexe, într-o economie care nu mai are aceeaşi coerenţă, în care tot ceea ce ţine de fluxuri pe linia lanţurilor de aprovizionare nu se mai desfăşoară cu aceeaşi coerenţă, s-a demonstrat încă odată că putem să îndeplinim şi să facem cee ace ne-am propus. Este important să transmitem oamenilor, şi nu vreau să nu recunosc în faţa dvs că avem fermierii care protestează, avem transportatorii care protestează şi trebuie să-i înţelegem şi trebuie să preluăm de la ei mesajele prin care să rezolvăm aceste probleme atât în ţară cât şi la nivelul Uniunii Europene, dar în acelaşi timp trebuie să vedem că doar prin dialog, doar prin soluţii pe care le identificăm împreună, doar prin contribuţia fiecăruia dintre noi putem cu adevărat să beneficiem de tot ceea ce a însemnat şi înseamnă pentru noi statutul de ţară membră a Alianţei Nord Atlantice. ţară membră a Uniunii Europene, pentru că 85 % din valoarea terminalului reprezintă bani europeni”, a spus Ciucă.

El a precizat că acelaşi lucru se întâmplă şi în agricultură, în tot ceea ce dezvoltăm. ”România are în continuare la dispoziţie peste 70 de miliarde de euro în următorii ani pe care să îi investească în astfel de obiective”, a completat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.