Liderul liberalilor Nicolae Ciucă a precizat că PNL Timiş are nevoie de unitate şi solidaritate şi are încredere că „preşedintele interimar PNL Timiş, Vasile Blaga şi preşedintele interimar al organizaţiei municipale Timişoara, Cristian Buşoi – oameni de partid şi europarlamentari cu experienţă - vor gestiona cu înţelepciune situaţia de aici”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Le-am spus liberalilor din PNL Timiş cu care m-am întâlnit azi că Timişoara este simbolul dreptei şi epicentrul democraţiei din România. Fiind unul dintre oraşele mari ale ţării, contează mult pentru PNL să obţină un scor bun la Timişoara. De aceea, această filială are nevoie de unitate şi solidaritate. Am încredere că preşedintele interimar PNL Timiş, Vasile Blaga şi preşedintele interimar al organizaţiei municipale Timişoara, Cristian Buşoi – oameni de partid şi europarlamentari cu experienţă - vor gestiona cu înţelepciune situaţia de aici”, a scris Nicolae Ciucă, vineri pe Facebook.

El a adăugat că „cel mai important lucru din această perioadă este stabilitatea ţării”.

„Aceasta poate fi asigurată acum doar de construcţia politică ce formează actuala coaliţie. Iar această guvernare a avut rezultate economice extrem de bune, cum este absorbţia fondurilor europene, pe care am reuşit să o creştem - pentru prima dată în istorie – la 76%, într-un singur an”, a conchis Ciucă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica a fost demis din funcţia de conducere pe care a deţinut-o în PNL Timiş. Ulterior, el a afirmat că este în continuare membru al partidului, dar că există „o incompatibilitate între ceea ce s-a decis” la nivelul alianţei PSD-PNL şi faptul că timişenii îi cer să continue la şefia Consiliului Judeţean. Nica mai susţine  că i-a fost transmis că „cei de la PSD au ameninţat cu ruperea coaliţiei şi cu ieşirea de la guvernare dacă nu primesc Timişul”.

Alin Nica a mai spus că că acel candidat care va fi susţinut de PSD pentru Primăria Timişoara va pierde alegerile. Nica anunţă că va susţine, pentru funcţia de primar, un candidat de dreapta, dar care să nu fie „subjugat sau coafat” de PSD.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.