Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu l-a acuzat joi pe prim-ministrul Mihai Tudose că minte atunci când spune că oamenii de afaceri şi sindicaliştii sunt de acord nu modificările Codului fiscla, îndeosebi cu transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, şi îi lansează şefului guvernului provpcarea să demisioneze din funcţie dacă, de la 1 ianuarie, vor scădea o sută de salarii nete ca urmare a acestor măsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tudose, fii bărbat şi accepta provocarea! Azi am avut încă o întâlnire cu oamenii de afaceri. Mi-au confirmat ce bănuiam! Oamenii de afaceri, tot cei care s-au întâlnit cu Tudose, mi-au confirmat răspicat că nu susţin măsurile fiscale ale Guvernului. Oamenii sunt împotriva modificării Codului fiscal”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Vicepreşedintele PNL îl acuză pe premierul Mihai Tudose că a minţit intenţionat când a spus că sindicatele şi patronatele sunt de acord cu modificările Codului fiscal.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Avem următoarea situaţie: 1. Tudose nu a înţeles nimic din intâlnirile cu oamenii de afaceri. Este grav dar nici supriza nu este. 2. Tudose minte cu neruşinare şi asta este foarte grav (poate chiar penal). Concluzia mea este ca Tudose minte intenţionat. Tudose nu vrea să vadă populaţia că atât sindicatele, cât şi patronatele sunt împotriva acestor modificări ale Codului fiscal”, a mai scris Cîţu. 

El le cere premierului şi miniştrilor Muncii şi Finanţelor să demisioneze dacă, după transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, vor scădea 100 de salarii nete.

”În acestă situaţie, eu senatorul Florin Cîţu, îi lansez următoarea provocare publică lui Mihai Tudose. !!! Tudose, Olguţa şi Mişa, dacă la 1 ianuarie 2018 scad 100 de salarii nete ca urmare a măsurilor voastre, vă daţi DEMISIA? !!! P.S. Pe Liviu nu l-am băgat pentru că ştiu că nu are onoare. A spus că pleacă dacă nu se respectă programul de guvernare şi nu a plecat”, a conchis Florin Cîţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.