Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, vineri, că, în urma amânării şedinţei de Guvern, există încă speranţa că premierul Mihai Tudose va trece şi modificările la Codul fiscal la ”discutate şi uitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi dimineaţă am prezentat dilema lui Tudose: dacă face transferul contribuţiilor, are oameni în stradă; dacă nu-l face, nu poate să implementeze Legea salarizării unitare. I-am dat şi soluţia - să nu adopte aceste măsuri şi să reeşaloneze creşterile salariale din 2018. Deocamdată, a înţeles şi a amânat modificările la Codul fiscal. Există încă speranţa că le trece la discutate şi uitate.  Altfel, o să fie toată lumea în stradă şi doar ei în clădirile Guvernului”, a declarat vicepreşedintele PNL.

El a mai spus că amânarea şedinţei Guvernului este ”doar o victorie de etapă”.

Şedinţa extraordinară a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale programată pentru astăzi la ora 14.00 a fost amânată pentru luni. Măsurile anunţate de Guvern sunt contestate atât de patronate, cât şi de sindicate. Şi preşedintele Klaus Iohannis a criticat Executivul pe această temă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.