Premierul Florin Cîţu a afirmat, întrebat despre absenţa sa la întrunirea coaliţiei că întâlnirea a fost în timpul zilei şi este mai complicat să îşi schimbe programul. „Al prefera ca pe viitor aceste şedinţe să se ţină după ora 17.00 ca să pot să particip şi eu”, a adăugat prim-ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ieri, şedinţa coaliţiei a fost în timpul zilei. E mai complicat pentru poziţia pe care o am să îmi schimb în timpul zilei programul şi să particip. Era mai uşor când aceste şedinţe erau la ora 17.00. Oricum domnul ministru Tanczos Barna este aici, aveam o întâlnire cu domnia sa după, a venit la mine la Guvern şi am discutat despre proiectul care a fost prezentat acolo.Despre SIIJ, ştiţi opinia mea. Am desfiinţat SIIJ prin proiectul de lege în Guvern. Eu merg pe acea variantă. Sunt două lucruri pe care deja le discutasem, de aceea nu am considerat că era nevoie să-mi modific programul ieri şi aş prefera ca pe viitor aceste şedinţe să se ţină după ora 17.00 ca să pot să particip şi eu”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joi a Executivului.

Vicepremierul Dan Barna a declarat, întrebat dacă nu era normal ca prim-ministrul Florin Cîţu să participe la reuniunea de miercuri a coaliţiei, că „ne dorim ca la cât mai multe dintre şedinţele coaliţiei să avem şi prezenţa premierului şi a liderilor coaliţiei”, însă acest lucru „nu se întâmplă de fiecare dată”. „Este o realitate la care încercăm să ne adaptăm”, a mai spus liderul USR PLUS.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.