Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că Guvernul validează în şedinţă mecanismul prin care protejează fermierii români şi producţia locală de importurile de cereale din Ucraina. Astfel, potrivit şefului Executivului, importul se va face doar cu autorizaţie, pentru cantităţi limitate de cereale şi doar pentru fermierii şi procesatorii noştri care demonstrează că au nevoie pentru completarea stocurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Validăm mecanismul prin care protejăm fermierii români şi producţia locală de importurile de cereale din Ucraina”, a spus premierul în şedinţa de Guvern. Ciolacu a arătat că ”mecanismul agreat cu colegii ucraineni va permite importul doar cu autorizaţie, pentru cantităţi limitate de cereale şi doar pentru fermierii şi procesatorii noştri care demonstrează că au nevoie pentru completarea stocurilor”. ”Sprijinim în continuare Ucraina pentru tranzitul cerealelor, dar este obligatoriu să apărăm munca fermierilor români”, a ţinut să precizeze premierul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.