Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că are încredere în şansa medicului Cătălin Cîrstoiu de a câştiga Primăria generală a Capitalei. ”Acestui om nu poţi să-i spui că-i prost, că nu a fost un manager bun”, subliniază Marcel Ciolacu, arătându-se convins că medicul Cătălin Cîrstoiu va câştiga alegerile din 9 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E un om natural. Eu, ca şi alegător, nu vreau pe cineva fals. (...) Acestui om nu poţi să-i spui că-i prost, că nu a fost un manager bun, are fonduri europene, e spitalul prins pe PNRR, e decan al Facultăţii de Medicină, e profesor. Are capacitatea de a face echipă, deci e un om determinat care vrea să câştige, un om care s-a realizat. Dacă tot e aşa, candidatul coaliţiei atât de slab, sau e pe locul trei, eu nu înţeleg atunci de ce toată lumea îl atacă pe domnul doctor Cîrstoiu, poate-poate s-o răzgândi. Nu se răzgândeşte doctorul Cîrstoiu”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la Antena 3.

Liderul PSD a spus că este evident că medicul Cîrstoiu nu a mai făcut politică, dar crede că acesta poate ”recupera”. 

Preşedintele PSD s-a declarat convins că alegerile vor fi câştigate de candidatul susţinut de PSD şi PNL.

”Eu vă spun cu toată sinceritatea: domnul doctor Cîrstoiu va câştiga alegerile pe 9 iunie, fiindcă va avea capacitatea să prezinte şi programul administrativ, şi echipa şi va intra într-o coerenţă cum eram cu toţii obişnuiţi de la un om politic. Nu e om politic şi cred că acesta e cel mai mare atu al domniei sale. (...) Dacă rămânem ancoraţi la oamenii cu notorietate foarte mare, la oamenii care sunt în funcţii, atunci nu vom mai schimba nimic”, a adăugat Ciolacu.

El a ţinut să sublinieze că mandatul actualului primar general al Capitalei este unul ”de eşec”, criticându-l pe Nicuşor Dan pentru modul în care a gestionat administraţia şi spunând că ”sunt patru ani pierduţi” pentru Capitala României.

”Ne-am întors iar la nevoile primare, vorbim iarăşi de curăţenie, de apă caldă, de căldură, în anul 2024. Este un eşec total acest mandat. Din punctul meu de vedere, nici nu ar mai fi trebuit să candideze, să încerce. Că speculează politic, e treaba domniei sale şi eu sunt ferm convins să bucureştenii văd acest lucru”, a susţinut Ciolacu.

Despre Cristian Popescu Piedone, liderul PSD a spus că ”nu are anvergura de a fi primar general al Capitalei”. De altfel, aceeaşi părere o are şi despre Nicuşor Dan.

Ciolacu a mai spus despre Cîrstoiu că ”nu e corupt, nu e un hoţ” şi a explicat faptul că nu poate fi acuzat de incompatibilitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.