Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, miercuri seară, după Comitetul Executiv, că parlamentarii formaţiunii nu vor participa la votul pentru învestirea Guvernului Orban II. Ministrul interimar al Finanţelor, Florin Cîţu, a afirmat, miercuri seară, că PSD se joacă cu viitorul românilor, refuzând să participe la votul pentru învestirea Guvernului Orban II. ”Este ticăloşie, mârşăvie ceea ce fac. Nu poţi să dai jos un guvern şi apoi să spui că nu vii să votezi în Parlament”, a spus Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Florin Cîţu, după ce PSD a anunţat că nu participă la votul pentru învestirea Guvernului: Este ticăloşie, mârşăvie ceea ce fac. Nu poţi să dai jos un guvern şi apoi să spui că nu vii să votezi în Parlament

”Luni vom fi prezenţi la grupurile parlamentrare şi nu vom participa la votul de învestire a domnului Orban. Aşteptăm răspunsul CCR, dacă este constituţional, dacă acelaşi premier demis, rămas interimar să fie iarăşi desemnat”, a anunţat, miercuri seară, Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

De asemenea, Ciolacu a anunţat că se aşteaptă şi decizia CCR cu privire la OUG pentru alegerile anticipate.

”Colegii mei au considerat că e inadmisibil să vină cu asemenea modificări în această OUG, total neconstituiţională şi fac referire la votul în orice circumscropţie”, a mai spus Ciolacu.

Votul pentru învestirea Guvernului Orban II este programat luni, de la ora 16.00

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.