Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că la alegerile pentru PE alianţa PSD-PNL va fi pe primul loc, detaşat, el precizând că altă soluţie nu există pentru România decât această coaliţie de guvernare şi această alianţă electorală. Întrebat dacă va fi un candidat comun la prezidentiale PSD-PNL, Ciolacu a spus că dacă se ajunge la un acord politic, este şi acest scenariu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că am luat cea mai bună decizie cu această alianţă electorală şi dacă românii ne vor investi cu încredere, pe data de 9 iunie, mai mult ca sigur că această alianţă se va transforma într-o alianţă politică pentru viitoarele alegeri”, a spus Marcel Ciolacu la DCNews.

Întrebat dacă va fi un candidat comun la prezidentiale PSD-PNL, Ciolacu a spus: ”Dacă se ajunge la un acord politic, este şi acest scenariu”, adăugând că dacă nu se ajunge la un acord, atunci vor fi candidaturi separate.

Despre alegerile europarlamentare, Marcel Ciolacu a spus că alianţa va fi pe pe primul loc, şi vor fi detaşat.

”Altă soluţie nu există pentru România decât această coaliţie de guvernare şi această alianţă electorală”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.