Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis "nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm", susţinând că acesta ar fi trebuit să dea "un mesaj de încredere şi speranţă că lucrurile sunt sub control". "Deşi haosul sanitar a cuprins deja Capitala şi Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea", consideră Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm. Un preşedinte de ţară ar fi dat românilor un mesaj de încredere şi speranţă că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne şi acum doar preşedintele PNL, care se luptă cu Opoziţia şi cetăţenii, găsiţi vinovaţi pentru creşterea infectărilor", a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că "unicul plan" al preşedintelui Iohannis îl reprezintă alegerile.

"Deşi haosul sanitar a cuprins deja Capitala şi Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine şi camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toţi traseiştii, impostorii şi interlopii din PNL. Cu ce preţ însă?", a susţinut Ciolacu.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni seară, că alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii şi vor avea loc în 6 decembrie.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.