Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a precizat că intrarea PSD la guvernare a adus coerenţă şi plus valoare şi a reconfirmat că partidul are cei mai buni specialişti, indiferent pe cine ar deranja acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Se vorbeşte de un nou start. Vorbim de o reconstrucţie, la fel cum şi eu împreună cu colegii mei am pornit la Bucureşti, cu domnul Paul Stănescu, cu domnul Dragoş Benea, cu domnul Sorin Grindeanu, cu doamna Gabriela Firea. Nu a fost uşor. Ştim cu toţii acea perioadă. Ştim cu toţii că ni se cânta prohodul mereu. Uitaţi că împreună, într-o echipă am reuşit să readucem PSD acolo unde îi este locul şi am reconfirmat faptul că în interiorul PSD sunt cei mai buni specialişti. Indiferent dacă deranjez pe cineva în acest moment, intrarea PSD la guvernare a adus coerenţă guvernamentală, a adus o evidentă plus valoare în actul de guvernare, a adus o implicare şi o redirecţionare a politicilor publice ale statului român, ale Guvernului României către oameni. Indiferent cât se supără şi indiferent ce vor spune, eu şi dumneavoastră şi românii ştiu acest lucru, fiindcă acesta este adevărul”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri la Piatra Neamţ, în discursul susţinut la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Neamţ.

El a adăugat că cea mai mare investiţie din Moldova va fi într-un spital din Piatra Neamţ, de peste 300 milioane euro.

„Vorbim încontinuu despre impozitarea muncii că este prea mare, punem presiune ca nişte amatori pe acest lucru, fără să venim cu contraponderea şi cu adevărul că avem cea mai mică impozitare a capitalului din Europa. Avem datoria ca împreună cu dumneavoastră în sfârşit să punem oamenii înaintea tuturor, să oprim odată pentru totdeauna ca românii să mai plece din România şi nu o putem face decât cu investiţii majore, cu investiţii cum vor urma şi la dumneavoastră şi la Bacău. Mi se pare că cea mai mare investiţie din Moldova într-un spital va fi la Piatra Neamţ, de peste 300 milioane euro. Ştiu vă mult promisa viitoare Autostradă a Moldovei de toţi oamenii politici, în ultimii 30 de ani, va trece prin Neamţ, pe lângă Roman. Toată această infrastructură, toată această creştere a serviciilor publice vor aduce investiţii, astfel încât copiii noştri, nepoţii noştri, vecinii noştri să nu mai părăsească România”, a mai precizat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.