Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut, vineri, în şedinţa de Guvern, ministrului Educaţiei, Ligia Deca, după rezultatele testelor PISA, să vină cu soluţii privind criteriile de performanţă în învăţământ, el arătâne că orice cheltuială trebuie însoţită şi de o reformă şi să aibă ca rezultat performanţa. ”Nu ne putem aştepta ca, doar mărind salariile, să se întâmple o minune, pentru că nu se va întâmpla! Aşadar, trebuie introduse criterii de perfomanţă în funcţie de care salariile vor creşte!”, a spus premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Vă anunţ că în acest weekend vom lucra împreună pe proiectul de buget pe 2024, unde investiţiile reprezintă fundamentul viziunii noastre de dezvoltare economică. De asemenea, va exista cea mai mare alocare bugetară din istorie pentru Educaţie, ca să fie clar pentru toată lumea”, a spus premierul în şedinţa Executivului.

Marcel Ciolacu a venit cu o solicitare pentru ministrul Educaţiei, în urma rezultatelor de la testele PISA.

”După rezultatele României la testele PISA, îi cer doamnei ministru Deca să vină cu soluţii privind criteriile de performanţă în învăţământ. Orice cheltuială trebuie însoţită şi de o reformă şi să aibă ca rezultat performanţa! Nu ne putem aştepta ca, doar mărind salariile, să se întâmple o minune! Pentru că nu se va întâmpla! Aşadar, trebuie introduse criterii de perfomanţă în funcţie de care salariile vor creşte!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.