Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a avut, miercuri la Parlament, cu prim-ministrul Republicii Coreea Han Duck-Soo. Discuţiile au vizat proiectele bilaterale şi a fost decisă dezvoltarea şi consolidarea cooperării pentru a facilita investiţiile greenfield, cât şi fabrici de producţie ale companiilor sud-coreene în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A fost o mare plăcere să mă întâlnesc din nou, de data aceasta la Bucureşti, cu premierul Republicii Coreea, domnul Han Duck-soo, pentru a continua discuţiile despre proiectele comune pe care le avem. Toate proiectele discutate în decembrie 2022 la Seoul reprezintă, de fapt, o foaie de parcurs pentru noua etapă a Parteneriatului Strategic dintre ţările noastre”, a scris Marcel Ciolacu.

El a mai spus că „vom lucra foarte strâns pentru a facilita investiţiile greenfield, dar şi fabrici de producţie ale companiilor sud-coreene în România”.

„În acest sens, am vorbit despre oportunităţi în domenii precum energia verde sau tehnologiile digitale, despre domeniul semiconductorilor, dar şi de sporirea legăturilor dintre IMM-urile dintre ţările noastre”, a completat preşedintele Camerei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.