Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că a avut o discuţie cu şefii de stat şi de guverne, dar şi cu liderii partidelor de stânga din Europa despre criza generată de coronavirus. ”Primul pas este asigurarea echipamentelor medicale şi dezvoltarea unui răspuns comun pentru relansarea economică”, a transmis Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am discutat astăzi, alături de europarlamentarul Victor Negrescu, prin videoconferinţă, cu şefii de stat şi de guverne, dar şi cu liderii partidelor de stânga din Europa despre măsurile care trebuie întreprinse la nivel european şi naţional pentru a face faţă crizei generate de coronavirus. În cadrul şedinţei de pregătire a Consiliului European, am prezentat măsurile propuse de PSD şi am solicitat un răspuns coordonat pentru a salva cât mai multe vieţi şi economia europeană”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Acesta afirmă că primul pas este asigurarea echipamentelor medicale pentru toate statele membre şi dezvoltarea unui răspuns comun la nivel european pentru relansarea economică.

”Salutăm eforturile familiei noastre politice în a veni cu răspunsuri şi cu propuneri concrete. Este nevoie acum în primul rând de responsabilitate şi de soluţii”, a mai transmis Ciolacu.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.