Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, despre majorările deise în ultima perioadă în Parlament, în privinţa salariilor precum şi a voucherelor de masă, că există resurse pentru aceşti bani. ” Am văzut că şi în Germania s-au mărit pensiile, cumva suntem condamnaţi să murim cu toţii, pentru că nu avem economia Germaniei?”, a precizat Ciolacu, adăugând că trebuie venit iarăşi cu un pachet social şi economic pentru perioada următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Există resurse pentru aceşti bani. Nu vă supăraţi pe mine, am văzut că şi în Germania s-au mărit pensiile. Cumva suntem condamnaţi să murim cu toţii, pentru că nu avem economia Germaniei? Guvernul trebuie să sî găsească resurse necesare, în primul rând creşterea economică să se vadă şi în buzunarele românilor”. 

Despre majorarea salariului minim liderul PSD a spus că a fost deja majorat şi că în şase luni de guvernare au venit cu trei pachete majore şi pe zona socială şi cea economică. 

”Efectele acesdtor pachete şi faptul că au fost nişte decizii corecte s-au văzut în creşterea economică”, a mai spus Ciolacu, precizând că Guvernul nu poate veni zilnic cu majorări. 

”Sunt ferm convins că trebuie venit iarăşi cu un pachet social şi economic pentru perioada următoare” a spus Marcel Ciolacu. 

Despre creşterea TVA-ului pentru băuturile carbogazoase, el a arătat că nu a văzut aceste măsuri. ”Sunt mai multe propuneri, cred că este corect să luăm o decizie în coaliţie şi apoi să o comunicăm”, a afirmat Ciolacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.