Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, despre şansele preşedintelui Klaus Iohannis de a ajunge în funcţia de secretar general al NATO; că cea mai mare şansă a acestuia este că împotriva preşedintelui României nu este nimeni cu un vot negativ şi nu există un lider, decident, care să spună ”Nu Klaus Iohannis”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a declarat la DCNews despre şansele lui Klaus Iohannis de a ajunge secretar general al NATO că acesta are şanse.

”Cea mai mare şansă a domnului preşedinte este că împotriva preşedintelui României nu este nimeni cu un vot negativ. Nu există un lider, decident, care să spună Nu Klaus Iohannis”, a arătat Ciolacu. 

El a menţionat că, în ceea ce priveşte pe Mark Rutte, a văzut că deja există un astfel de vot, Ungaria fiind unul dintre statele care au spus că nu este de acord.

”Eu sunt mândru ded orice român care ajunge într-o poziţie importantă în lume”, a completat Ciolacu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.