Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat miercuri că bucureştenii vor lua o o decizie corectă şi vor vota cu domnul profesor doctor Cătălin Cîrstoiu, pentru că este cea mai europeană propunere şi în plus, vorbim de o coaliţie a celor mai mari două partide, astfel că va avea şi o majoritate în CGMB. Întrebat despre alegerile europarlamentare, Ciolacu a răspuns: ”În ceea ce priveşte votul politic, actuala alianţă electorală va câştiga alegerile şi va avea minimum 17 europarlamentari”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu cred că bucureştenii vor lua o o decizie corectă şi vor vota cu domnul profesor dorctor Cătălin Cîrstoiu, este cea mai europeană propunere. Mai mult, vorbim de o coaliţie a celor mai mari două partide, cu alte cuvinte va avea şi o majoritate în Consiliul General al Capitalei”, a spus premierul Ciolacu despre candidatura la Primăria Capitalei.

”Mai mult, va avea o coerenţă şi o colaborare directă şi cu preşedintele de la Ilfov, şi cu ministrul Transporturilor, şi cu guvernul României. Cred că vorbim de Bucureşti, Capitala României, al şaselea stat ca mărime membru al UE. Când vorbim de Bucureşti, trebuie să avem în faţă celelalte capitale, Berlin, Paris, Roma”, a mai afirmat el. 

Ciolacu a precizat: ”Dacă ridicăm un pic dimensiunea funcţiei şi îi redăm valorea, veţi vedea că altă decizie nu este decât domnul profesor Cîrstoiu”.

Întrebat despre alegerile europarlamentare, Ciolacu a răspuns: ”În ceea ce priveşte votul politic, actuala alianţă electorală va câştiga alegerile şi va avea minimum 17 europarlamentari”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.