Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu anunţă pe Facebook că a avut o discuţie luni după-amiază cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează ca el să o aibă cu preşedinţii de organizaţii pentru a discuta despre rezultatului obţinut la aceste alegeri şi îşi roagă colegii csă se gândească la obiectivele pentru alegerile de anul viitor, dând asigurări că rămân o echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am vorbit în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu preşedinţii de organizaţii pentru a discuta despre rezultatului obţinut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuţie a fost una calmă, aşezată şi productivă. A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi mulţumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat şi Vioricăi Dăncilă”, a scris Ciolacu pe Facebook, pe fondul informaţiilor conform cărora discuţia ar fi avut scopul de a o determina pe Dăncilă să demisioneze.

El remarcă faptul că rezultatul alegerilorprezidenţiale nu mulţumeşte pe niciunul dintre membrii partidului, dar asta nu înseamnă ca nu există soluţii.

”Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, aşa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic!”, scrie Ciolacu.

Aceste discuţii au loc în condiţiile în care Comitetul Executiv al PSD a fost convocat pentru marţi, având ca temă analiza rezultatului alegerilor.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.